top of page

Jij bent uitgenodigd om deel te nemen aan The Bliss Gift Revival of The Soul High Tea Party.

In de drukte van het moderne leven kan het soms een uitdaging zijn om onze innerlijke rust en balans te bewaren. Daarom geloven wij sterk in de kracht van samen zijn en het delen van ervaringen. Door elkaar te vinden en te ondersteunen, kunnen we een veilige omgeving creëren waarin persoonlijke groei en transformatie tot bloei kunnen komen.


Revival of The Soul verwijst naar het proces van het herstellen en vernieuwen van de essentie van wie je werkelijk bent op een dieper niveau. Het gaat over het herontdekken en herstellen van je innerlijke kracht, passie, vreugde en authenticiteit. Het betekent het herstellen van een gevoel van betekenis en verbinding met jezelf en anderen. Het kan ook het loslaten van negatieve patronen, overtuigingen en bagage inhouden die je ziel belemmeren om tot bloei te komen. Het nastreven van een revival of the soul kan leiden tot een dieper gevoel van vervulling, doel en vreugde in het leven.


Tijdens The Bliss Gift High Tea Party gaan we onder het genot van heerlijke soulveruimende lekkernijen op zoek naar jouw persoonlijke missie. Een spirituele ´get to gather´ met gelijkgestemde die ook op zoek zijn naar het gevoel van ultieme gelukzaligheid. Die openstaan om nieuwe mensen te leren kennen en de connectie aangaan met zichzelf.


Ervaar de ultieme revival of the soul tijdens onze Soulful Sunday Session!

Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en anderen? Wil je jouw innerlijke kracht en authenticiteit herontdekken? Dan is dit evenement speciaal voor jou!


Tijdens onze 2 uur durende Soulful Sunday Session, onderdeel van The Bliss Gift High Tea Party, krijg je de kans om het spel Soulful Truth Selfawareness Questions and Actions te spelen. Samen met een kleine groep van maximaal 10 gelijkgestemde deelnemers, duiken we in een reis van zelfontdekking en transformatie.


Laat je meeslepen door de diepe en betekenisvolle vragen die je zullen helpen om je ware zelf te verkennen. Door middel van inspirerende en uitdagende acties, zul je grenzen verleggen en uit je comfortzone treden. Dit spel is ontworpen om je te helpen negatieve patronen en overtuigingen los te laten, en je ziel te voeden met positieve energie en vreugde.


Onze Soulful Sunday Session is niet zomaar een spel, het is een krachtige ervaring die je zal helpen om jezelf op een dieper niveau te begrijpen en te omarmen. Je zult een gevoel van bevrijding ervaren terwijl je oude bagage achterlaat en jezelf opnieuw uitvindt.


Om deze geweldige ervaring nog specialer te maken, wordt de Soulful Sunday Session gehouden tijdens onze High Tea Party, waarbij je kunt genieten van heerlijke lekkernijen en het gezelschap van gelijkgestemde zielen. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe connecties te maken en te delen in elkaars groei en inspiratie.


Dus, als je klaar bent om de revival of the soul te ervaren, schrijf je dan nu in voor onze Soulful Sunday Session tijdens The Bliss Gift High Tea Party.


Laat jezelf onderdompelen in een betekenisvolle reis van zelfontwikkeling en vind de vreugde, vervulling en connectie waar je naar verlangt. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze unieke en transformerende ervaring.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page